FAD
Inici > Projectes > Petits editors, grans llibres

Petits editors, grans llibres

 

«Petits editors, grans llibres» és una exposició que es planteja com una demostració de la fortalesa de les persones. Un aplaudiment als individus, als col·lectius, als emprenedors, a la gent amb opinió, compromesa, que comparteix la necessitat d'expressar-se i que s'enfronta constantment amb l'adversitat.

El panorama de les petites editorials és ric, divers i amb una gran capacitat de resistència. La selecció de les 101 empreses presents s'ha basat a triar aquelles que ens han permès crear una representació de les diverses estratègies que fan servir per resistir en un panorama dominat per les grans corporacions i els canvis que comporta la digitalització del sector.

Així, en aquesta selecció, hi trobem actituds emprenedores i trajectòries llargues. Hi trobem valors de resistència, com ara l'especialització, la recerca de sinergies col·laboratives i el treball a la xarxa. Hi trobem debats sobre la sostenibilitat, les noves llicències per als drets d'autor i els nous formats per al llibre. Tot plegat, mirant de representar la varietat del panorama actual a través dels llibres, i considerant-lo prou obert per valorar, en alguns casos, el disseny; en d'altres, els continguts, i en la gran majoria, tots dos aspectes.

www.fad.cat/petitseditors

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament