FAD
Inici > Projectes > Racons Públics

Racons Públics

 

El 4 d'octubre va arrancar la tercera edició del concurs Racons Públics. Es tracta d'un concurs de caràcter públic que té com a objectiu seleccionar una sèrie de projectes arquitectònics adreçats a recuperar dotze racons de Barcelona i l'àrea metropolitana que actualment es troben en estat d'abandonament o degradació.

Després de la primera edició centrada a Ciutat Vella, i de la segona, la Barcelona dels Barris, ara és el moment de posar l'atenció a l'Àrea Metropolitana es de l'octubre i durant dotze mesos, cada mes es proposarà un espai a concurs. Els racons estaran repartits per tota l'àrea metropolitana i els barris de Barcelona. D'aquesta manera queden perfilats sis municipis i sis districtes municipals, des del Prat de Llobregat fins a Sant Adrià de Besòs.

Cada espai compta amb un jurat de pre-selecció, que triarà els quatre finalistes de cada emplaçament. D'entre aquests, un jurat final en selecciona els guanyadors, un per cada projecte. Els premiats reben un premi en metàl·lic. El premi no és vinculat a la realització del projecte, però pot constituir un avançament a títol d'estudis previs o avantprojecte en cas que les diferents administracions decideixin, en funció de la seva viabilitat, realitzar el projecte i encarregar-lo al guanyador.

El jurat final està format per Ramon M. Torra, Josep Solé i Arqués, Vicente Guallart, Jeroni Villanueva, Toni Arola, Carles Llop, Stella Rahola, Mónica Rivera, Maria Rubert de Ventós, el president del FAD, Miquel Espinet i els comissaris del concurs Racons Públics, Sara Dauge i Alejandro Giménez.

 

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament