FAD
Inici > Activitats > Exposició «The Shopping Talent»


Exposició «The Shopping Talent»

 

«The Shopping Talent» és una exposició que reflecteix el nou esperit de l'entitat, més lligat a la indústria i el consum. La instal·lació neix amb el doble objectiu d'empoderar el ciutadà per a un consum responsable i reflexionar sobre el valor que es dona als productes en una indústria generalment lligada al consum ràpid.

Consta, per una banda, d'una experiència audiovisual amb documentals que reflecteixen les diferències entre els mètodes de producció de quatre empreses nacionals dedicades al disseny, la confecció i la distribució de moda com són Munich, Bobo Choses, Manuel Bolaño i YolanCris; i per l'altra, d'una representació creativa d'una botiga de moda que reuneix 20 dissenys, confeccionats per a l'ocasió, acompanyats d'etiquetes que desglossen els costos de producció i gestió que donen com a resultat el preu de venta al públic, informació i dades que normalment no són revelades als consumidors.

Les marques i dissenyadors que participen en aquesta segona part expositiva són Albec Bunsen, Brain&Beast, Carlotaoms, Jnorig, Josep Abril, Juanma by el Cuco, Lurdes Bergadà, Matalafria, Naguisa, Ölend, Pacificand Co, Pau Esteve, Rita Row, TIKA Handbags, Victor von Schwarz i Ze Garcia.

L'exposició itinerant es podrà veure en el Disseny Hub fins al 17 de maig i després a l'Eix Comercial Glòries del 21 de maig al 16 de juny. Entrada gratuïta.

Inauguració: 19 d'abril a les 18:30h

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament